Bent jij op zoek naar een dj ? dan ben je op het juiste adres. Dj Sam heeft 25 jaar ervaring van Suriname tot aan Nederland. Wij draaien op alle soorten feesten o. a. Verjaardagen, Moeran, Receptie, Bhatwaan, Trouwerij,  Examenfeest, Bedankfeest en voor Bedrijfsfeesten. Is jou feest in een zaal, woonkamer of tuin? De locatie is voor ons geen probleem.

Wij draaien alle muziekstijlen o. a. Bhaithak, Chutney, R&B, Merengue, Salsa,  Zouk, Bachata, Bollywood remix, Soul, Reggae, Reggaeton, Bubbeling, Dancehall, Top 40, House etc.
Wij draaien voor jong en oud en voor ieder wat wils. Wij maken er altijd een gezellige en geslaagde avond van. 


Bij Dj Sam is alles te regelen, voorafgaand of terplekke kunt u evt. doornemen met de dj hoe u de avond wilt laten verlopen.  Het is ook mogelijk om je eigen cd af te laten spelen of verzoeknummers aan te vragen.  Wij draaien met onze eigen professionele apparatuur. Daarnaast hebben wij een groot collectie aan discoverlichting, lasershow, bellenblaas en rookmachine.  Wij beschikken ook over 2 draadloze microfoons dat gebruik kan worden voor aankondigen, huismededelingen of aanwezig zangtalent door de familie.


Men kunt ook onze eigen gemaakte feest clips bekijken op Youtube en ook op onze eigen website. Wij draaien onze eigen muziekstijl en kopiëren niet van andere dj's. Wij doen niet aan entertainment omdat wij geen entertainment nodig hebben om mensen op te dansvloer te krijgen. Met Dj Sam op jou feest heb je gegarandeerd een geslaagde avond om nooit te vergeten.

Op onze website en  hyves pagina kan je foto’s en clips bekijken zodat je er een beeld van hebt. Zo kan je ook zien hoe gezellig de feesten zijn waar Dj Sam draait.

Wil je ons boeken en is de datum bezet in de agenda? Dan is dat voor ons geen enkel probleem. Wij beschikken over een tweede installatie. Onze crew die jarenlang meegaat met Dj Sam heeft de nodige ervaring opgebouwd, om op jou feest te komen draaien.
Geïnteresseerd? Dan kan je ons altijd bellen of mailen.


Gr.
Dj Sam & Crew